Scaleupboard setkání | komunita zakladatelů a CEOs na jednom místě

25 října, 2023

Byznys, inspirace, zábava, přátelství. Dá se to skloubit dohromady? Ve Scaleupboard ano. Proto každý rok pořádáme několik offline setkání, kde naši členové mají možnost setkat se tváří v tvář, navázat nové kontakty a posílit stávající vztahy.

More...

Inspirace, učení a networking

Opět jsme se potkali naživo a už tradičně v mlýně Davídkov. Byla to jedinečná příležitost navázat bližší vztahy a zúčastnit se našlapaného programu.

O skvělý úvod se postaral náš community manager Pavel Železný společně s Tomáš Řezníček na které navázala Jitka Kolářová, founder ikigais.cz a David Kolář, co-founder Scaleupboard s tématem Objev své "ikigai" a propoj ho s vizí své firmy.

Po krátké přestávce jsme pokračovali s Romanem Stupkou, spolumajitelem Scaleupboard, který nás provedl intenzivním ScalingUp workshopem. Finanční řízení firmy pro udržitelný růst | Likvidita, profitabilita, produktivita byla hlavním tématem jeho celé diskuze.

Den vyvrcholil večerním grilováním a volným networkingem. Naše komunita se tak stala ještě silnější! 

Odvaha udělat změnu s Mikulášem Minářem

Na druhý den jsme pokračovali tématem Odvaha udělat změnu s Mikulášem Minářem, zakladatelem organizace Milion chvilek pro demokracii. Mikuláš sdílel svůj příběh a inspiraci, jak vystoupit ze stínu, nebát se změny - být změnou a jít s kůží na trh.

Média & CEO s Michaelou Novákovou z České televize

Souběžně probíhala přednáška a diskuze s Michaelou Novákovou z České televize na témata – Jak komunikovat s médii, co by měl majitel/CEO umět, aby byl připraven na vystoupení v médiích, a jak na krizovou komunikaci nejen v teorii.

Děkujeme všem členům a "přednášejícím" a těšíme se na další offline, který proběhne v dubnu 2024 na Kanárských ostrovech. Jak probíhalo poslední setkání na Tenerife můžete vidět ZDE.

Pokud byste se rádi stali součástí komunity, kde můžete v bezpečném prostoru sdílet a inspirovat se od ostatních, není nic jednoduššího, než si vyzvednout pozvánku, přidat se k nám a umožnit sobě a své firmě zdravě růst.

Na růst své firmy už nikdy nebudete sami

Dodáme vám fokus, čas, parťáky, know-how, nástroje a důvěrné prostředí angažované komunity
pro udržitelný růst vaší firmy.