Tenerife 2023 | Offline setkání komunity Mastermind Klubu

15 května, 2023

Přátelství, byznys, rodina, odpočinek. Jde to všechno dohromady? Na offline setkáních MasterMind klubu rozhodně. Během roku naše komunita vždy podnikne čtyři offline setkání, kde se naši členové potkávají osobně, aby navázali nové vztahy a utužili ty dlouhodobé. Letos se nám podařilo uspořádat už třetí rok za sebou setkání na Tenerife. A jak jsme si ho užili?

More...

V MasterMind klubu na to nikdy nejsme sami

Jsme komunita, kde se členové dobře znají, cítí se bezpečně, vzájemně si důvěřují a skrze zpětné vazby ostatních společně rostou v osobním i profesním životě. Proto náš program tvořil společně strávený čas, jak relaxací, sportem, výlety, tak i řízenými workshopy, kde jsme si všichni opět sáhli do útrob vlastního myšlení a firem. Letos se k setkání přidalo nově 10 členů, dohromady se nás tak sešlo 30. Networking může začít 🙂

Pracujeme a posouváme naše firmy dál

Mysleli jste si, že jsme se jen povalovali na pláži a vymetali bary? No... trochu jo 🙊.
V rámci pobytu nám ale Pavel Křepelka, MBA, který se svým společníkem Roman Stupka přinesl do ČR jedinečnou metodu Scaling Up, představil téma „Nakopáváme nebo zazdíváme? Vybavte lidi, kteří pro vás pracují dovednostmi uvést vaše plány do života."

Angažovaní lidé ve vašem týmu jsou 5× častěji ochotni pomoci týmu uspět, 2,5× více přinášejí zlepšení a inovace a 4× častěji doporučí firmu jako zaměstnavatele.

Víte ale o tom, že jejich angažovanost je závislá především na vás – lídrovi?

Kdo je Nakopávač a kdo zazdívá talent svých lidí? Byli jste někdy zazdívačem? Nebo ­– dokážete si připustit, že jim ještě stále jste?  I to byly otázky, které jsme si pokládali na odpoledním workshopu. Setkání v MasterMind klubu jsou o tom, že si přiznáte i své "špatné" stránky, s podporou komunity s nimi dokážete pracovat a přeměnit je na něco, co začne vaší firmě a lidem prospívat 📈

Jak hodnotí ScaleUp workshop naši členové:

  • „Úžasné sebeuvědomění a další věc, jak pracovat i s týmem."
  • „Musíme nejdřív posunout sebe, když chceme posouvat firmy."
  • „Myšlenky setkání předběhly moje aktuální rozpoložení."
  • „Super nakopávací, začnu integrovat spoustu věcí."

Čas pro rodinu a relax 

Dva odpolední workshopy nám daly pořádně zabrat. Zároveň jsme ale chtěli vytvořit prostor pro členy rodiny. Letos jsme tedy nově připravili program i pro děti. Po celou dobu se jim věnoval animátor a během týdne podnikli výlet do místní Zoo a po panoramatických trasách s výhledy na Teide – nejvyšší hora Španělska a třetí největší sopka na světě, Icod de los Vinos, Garachico a Masca.

Další část komunity pak trávila volné chvíle na vodních skútrech, motorkách, hraním golfu a beach volejbalu.

Co konkrétního si odnesli naši členové z letošního Tenerife setkání, jejich zpětná vazba:

  • Důležitý byznysový kontakt, nová přátelství.
  • 7 různých potenciálních dealů, nová byznysová i osobní přátelství.
  • Skvělý pocit ze skvělé komunity.
  • Nová přátelství, zásadní pomoc/informaci, kterou aplikuji do svého podnikání.

Na příštím setkání můžete být i vy

Staňte se součástí dynamické komunity CEO, lídrů a managementu firem, kteří společně rostou a posouvají své firmy vpřed.